2024 Yaz Sezonu Trend Güneş Gözlüğü Modelleriyle Tarzını Yükselt!

2024 Yaz Sezonu Trend Güneş Gözlüğü Modelleriyle Tarzını Yükselt!

Güneşli günler geri döndü, yaz geliyor! Yaz mevsimindeki tarzınızı güneş gözlükleriyle tamamlamanın zamanı geldi!

 

2024 yazında da trend olan güneş gözlüğü modelleri, stilinizi yükseltirken, yine sizin en favori aksesuarlarınızdan olacak. İşte bu yaz sezonunda öne çıkan güneş gözlüğü trendleri. Gelin beraber inceleyelim!

 

Geniş Kenarlı Gözlükler: Büyük, geniş kenarlı güneş gözlükleri, sadece güneşten korunmakla kalmaz, aynı zamanda dikkat çekici bir görünüm de sağlar. 2024 yaz sezonunda, geniş çerçeveli, marka detaylı modeller oldukça popüler.

 

 

Marc Jacobs MARC 712/S NZU7Y 99 1 Unisex Güneş Gözlüğü

 

Sevdiğiniz markayı üzerinizde taşımaktan hoşlanır mısınız?

O zaman Marc Jacobs'ın hem gözlük saplarında hem camlarında marka ismi taşıyan modeli Marc Jacobs MARC 712/S NZU7Y 99 1 Unisex Güneş Gözlüğü tam da size göre!

Tüm Marc Jacobs güneş gözlüğü modelleri için hemen web sitemizi ya da uygulamamızı ziyaret et, alışverişe başla!

 

 

Dsquared2 D2 0102/S 8072K 58 16 145 Unisex Güneş Gözlüğü

 

Çerçevesiz camları ve altın gözlük saplarıyla Dsquared2 D2 0102/S 8072K 58 16 145 Unisex Güneş Gözlüğü yaz sezonun trendi olacak!

 

Cat-Eye Gözlükler: Vintage bir hava katan cat-eye güneş gözlükleri, bu yaz da moda dünyasını sallamaya devam ediyor. Kadınların favorisi olan bu zarif tarz, her yüz şekline uyum sağlayarak şıklık katıyor.

 

 

Miu Miu SMU 03W 1AB-5SO 53 18 140 Kadın Güneş Gözlüğü

 

Siyah ve Beyazın En Uyumlu Hali: Miu Miu SMU 03W 1AB-5SO 53 18 140 Kadın Güneş Gözlüğü

 

Kaliteden ödün verilmeden üretilen Miu Miu SMU kadın güneş gözlüğü, ayrıca şık tasarım detaylarıyla da harika görünüyor. Uzman tasarımcıların elinden çıkan modelde sap kısmında hem siyah hem de beyaz renk bir arada kullanılmış. Ayrıca sap bölümündeki siyah alanda markanın kendi adı da harika bir fontta işlenmiştir.

 

Vintage/Retro Tarz Gözlükler: Geçmişin şıklığını günümüze taşıyan vintage tarz yuvarlak ya da köşeli küçük çerçeveli güneş gözlükleri, hem erkeklerin hem de kadınların favorisi olmaya 2024 yazında da devam ediyor. Metal çerçeveler ve yuvarlak camlarla birleşen bu klasik tarz, her zaman trend olmayı başarıyor.

 

 

Retro Tasarımın Modernize Hali: Tavat

2008 yılında, Bartolomeo Bellanova ve kardeşi tarafından İtalya’nın Veneto bölgesinde kurulmuştur.

Tavat, özellikle güneş gözlükleri tasarımlarında, gelenekseli yeni çağın tasarım çizgileriyle buluşturarak, vintage stile yeni bir soluk getirmiştir.

- Marjinal tasarım çizgisi
- Dayanıklı ve A kalite metal çerçeveler
- Dikkat çekici renkli ve UV korumalı camlar
- Küçük çerçeveler

Tüm Tavat güneş gözlükleri için hemen web sitemizi ziyaret edin, keşfetmeye başlayın!

 

Renkli Çerçeveler: Sıradan güneş gözlüklerinden sıkıldınız mı? O zaman renkli güneş gözlüğü modelleri tam da size göre! Hem renkli, enerjik tarzınızı yansıtan hem de güneşten maksimum koruma sağlayan renkli gözlükler, 2024 yaz sezonu trend güneş gözlükleri listemizde tabii ki yerini aldı.

 

 

DSQUARED2’un Icon serisi capcanlı renkleriyle yaza damgasını vuracak. Tüm DSQUARED2 modelleri için hemen sitemizi ziyaret edin!

 

Geometrik Şekiller: Geometrik şekillerdeki güneş gözlükleri, cesur ve modern bir görünüm isteyenler için bu yaz da trendlerde. Çeşitli renklerde ve şekillerde sunulan geometrik gözlükler oldukça popüler.

 

 

Marc Jacobs MARC 496/S J5GIR 55 17 140 Kadın Güneş Gözlüğü

 

Marc JAcobs'tan harika bir model sizinle!

Marc Jacobs MARC 496/S J5GIR 55 17 140 Kadın Güneş Gözlüğü

Altıgen çerçevesi, zincir detayı ve tarzıyla gerçekten harika!

 

 

Marc Jacobs MARC 657/S 10AHA 55 17 145 Kadın Güneş Gözlüğü

 

Geometrik şeklinin yanı sıra nude tonlardaki rengiyle de tam bir yaz gözlüğü olan Marc Jacobs MARC 657/S 10AHA 55 17 145 Kadın Güneş Gözlüğü, gerçekten harika!

 

Güneşli günlerin tadını çıkarmak için bu yazın trend güneş gözlüğü modellerinden birini seçin ve tarzınızı ön plana çıkarın! Unutmayın, güneş gözlükleri sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda gözlerinizi güneşin zararlı UV ışınlarından koruyan önemli bir parçadır.

 

Siz de Dünya markalarının %100 orijinal, en kaliteli ve şık optik gözlük ve güneş gözlüğü modellerini iki yıl garantili, 7 gün içinde ücretsiz iade  ve değişim hakkıyla almak istiyorsanız, gozhanoptik.com.tr online sitemize bakabilir ve mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.