David Beckham Güneş Gözlükleri ile 2024 Yılında da Trendde Kalın!

David Beckham Güneş Gözlükleri ile 2024 Yılında da Trendde Kalın!

Stil ikonu David Beckham, futbol sahalarında olduğu kadar sokaklarda da bir moda ilham kaynağı haline geldi. Ancak Beckham'ın stilinin tamamlayıcısı olan bir aksesuar var ki, o da güneş gözlükleri! Beckham, güneş gözlükleriyle tamamen kendi tarzını oluşturuyor ve onun seçimleri kadar verdiği mesajlar da insanlar üstünde gerçekten çok etkili. David Beckham’ın da ortak olduğu markanın güneş gözlükleri de dünyada fan kitlesi oldukça geniş bir marka haline geldi.

 

Bu yazımızda David Beckham güneş gözlüklerini daha yakından inceleyecek ve markanın 2024 yılında öne çıkan güneş gözlüğü modellerine yakından bakacağız.

 

David Beckham Güneş Gözlükleri Koleksiyonu

 

David Beckham güneş gözlükleri koleksiyonu, keskin ve net tasarım çizgisi, kalitesi ve şıklığı ile dikkat çeker. Her bir çerçeve, her bir cam, özenle seçilmiş malzemeler ve güneş gözlüklerinde kullanılan trend stiller kendine hayran bırakır. Geniş renk seçeneği ve çeşitli çerçeve şekilleri ile herkesin tarzına uygun bir seçenek mutlaka sunar.

 

 

David Beckham DB 7109 85KIR 55 Unisex Güneş Gözlüğü

 

 

David Beckham güneş gözlükleri listemize marjinal tasarım çizgisiyle 2024 yılına damga vuracak bir modelle başlıyoruz.

 

David Beckham DB 7109 85KIR 55 Unisex Güneş Gözlüğü, geometrik şekli, camlarıyla bütünleşen şık çerçevesi ve keskin hatlarıyla hem kadın hem de erkeklerin favorisi olacak!

 

 

David Beckham DB 1132/F/S 31ZUC 60 Unisex Güneş Gözlüğü

 

 

Hem klasik tarzı yansıtıp, hem de 2024 trendlerine uyum sağlayan sıradaki modelimiz David Beckham DB 1132/F/S 31ZUC 60 Unisex Güneş Gözlüğü.

 

David Beckham’ın klasikleşen tasarım stilini oldukça başarılı şekilde bize yansıtan bu güneş gözlüğü modelinde kullanılan yeşil camlar, metal çerçeve ve gözlük saplarında kullanılan leopar desenler, David Beckham güneş gözlüğü tutkunlarını oldukça sevindirecek.

 

 

David Beckham DB 1097/S 0NZIR 49 24 150 Unisex Güneş Gözlüğü

 

 

Sizi Retro tarzın en başarılı modellerinden biriyle tanıştıralım!

 

David Beckham DB 1097/S 0NZIR 49 24 150 Unisex Güneş Gözlüğü, mat bronz çerçeve ve saplarıyla şıklığınıza şıklık katacak. Yine geometrik şekli gördüğümüz David Beckham güneş gözlüğü modelinde kullanılan dayanıklı materyaller, uzun soluklu kullanım sağlayacak.

 

 

David Beckham DB 1078/S IDAQZ 53 20 150 Unisex Güneş Gözlüğü

 

 

 

Güneş gözlüğünde altın detayları sever misiniz?

 

O zaman David Beckham DB 1078/S IDAQZ 53 20 150 Unisex Güneş Gözlüğü, tam da sizlik!

 

2024 David Beckham güneş gözlüğü koleksiyonunun, seçkin modellerinden biri olan bu gözlük altın çerçeve ve sapları ve camların altındaki köşeli tasarımıyla sizi kendine hayran bırakacak!

 

Üstelik fotokromik camlara sahip olan bu harika model, güneş ışığı aldığı zamanlarda camları koyulaşıyor.

 

 

David Beckham DB 1042/S 06JMT 51 20 145 Erkek Güneş Gözlüğü

 

 

David Beckham güneş gözlüğü modelleri listemizin sonuna gelmişken, yine 2024 gözlük trendlerini yakalayan, markanın en çok satan, minimal tasarımıyla dikkate çeken ve altın detayların bizimle olduğu bir modelleyiz.

 

David Beckham DB 1042/S 06JMT 51 20 145 Erkek Güneş Gözlüğü, özellikle oval ve küçük camlarıyla dikkatleri üzerinize toplarken, köprü kısmında bulunan altın detayıyla keskin ve net bir stil ortaya koymanızı sağlayacak.

 

 

 

David Beckham, güneş gözlüğü sektöründe son yıllardaki çıkışıyla ve özgün tasarımlarıyla kendini kanıtlamış markadır. David Beckham güneş gözlükleri modelleri, tasarım ve kaliteyi bir araya getirerek moda ve trend tutkunlarını peşinden sürüklemeye devam ediyor. Siz de David Beckham güneş gözlüklerinin tutkunuysanız, hemen Gözhan Optik web sitesi, uygulaması ya da mağazalarına gelin ve alışverişe başlayın!

 

 

Dünya markalarının %100 orijinal, en kaliteli ve şık optik gözlük ve güneş gözlüğü modellerini iki yıl garantili, 7 gün içinde ücretsiz iade  ve değişim hakkıyla almak istiyorsanız, gozhanoptik.com.tr online sitemize bakabilir ve mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.