ZEISS Gözlük Camları: Net Görüşün Dijitalle Birleşimi

ZEISS Gözlük Camları: Net Görüşün Dijitalle Birleşimi

ZEISS Gözlük Camları: Net Görüşün, Dijitalle Birleşimi

 

Zeiss, gözlük kullanıcıları arasında, gözlük camlarında kalite ve yenilikçilik konusunda oldukça bilinen ve öne çıkan bir markadır. Gözlük camları, kaliteli bir görme deneyimini etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Zeiss de bu alanda kendini kanıtlamış ve gözlük camı sektörünün liderlerinden biridir.

 

 

Optik Mükemmeliyet:

 

ZEISS, optik sektöründe 100 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Gözlük camları da artık dijital çağa ayak uydurmuş olup yüksek kaliteli malzemeler ve son teknoloji üretim yöntemleri kullanılarak üretilir. Bu sayede siz de keskin, berrak ve renk doygunluğu yüksek bir görüş deneyimi yaşarsınız.

 

 

Yenilikçi Teknoloji:

 

ZEISS, sürekli olarak yeni ve gelişmiş teknolojileri gözlük camlarına entegre eder. Örneğin, DuraVision® UV kaplaması ile gözlük camlarına üst düzey UV koruması sağlar. Digital Inside® teknolojisi ile dijital ekranlardan kaynaklanan yorgunluğu azaltır ve göz sağlığını korur. ZEISS SmartLife gözlük camları sayesinde ise tüm gün boyunca net ve keskin görebilir, tüm mesafe ve yönlerdeki beyaz alanları, yaşınız ne olursa olsun net bir şekilde görebilirsiniz.

 

 

Geniş Ürün Yelpazesi:

 

ZEISS, farklı görme ihtiyaçlarına yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunar. Tek odaklı gözlük camları, progresif gözlük camları, dijital gözlük camları, drivesafe gözlük camları, ofis kullanımına uygun gözlük camları, güneş gözlüğü camları ve spor gözlük camlarına kadar, ZEISS gözlük camları çeşitli kullanıcı profillerine hitap eder. Bunun yanı sıra daha özel bir göz kusuru ya da ihtiyacına yönelik kişiselleştirilmiş seçenekler de sunulmaktadır.

 

 

Sağlıklı Görme İçin Tasarlandı:

 

ZEISS, öncelikli olarak göz sağlığını daha sonra da yenilikçi teknolojileri ön planda tutarak gözlük camları geliştirir ve üretir. Bu, sizin uzun süreli kullanımlarda bile rahat ve kaliteli bir görüş deneyimi yaşamanızı sağlar. Ayrıca, ZEISS'in bazı modelleri mavi ışık filtreleme özelliği ile dijital ekranlardan kaynaklanan göz yorgunluğunu azaltır.

 

Araştırmalara göre, akıllı telefonlar, tabletler veya TV ekranlarına her gün ortalama beş saat bakıyoruz. Ve bu süreler gün be gün yükseliyor! Küçük yazı karakterleri ve sürekli olarak odağımızı yakın nesnelerden uzaklara geçirmemiz gözlerimizi çok fazla zorluyor. Özellikle 30 yaşından itibaren bu durum dijital göz yorgunluğuna veya uzmanların deyişiyle “Bilgisayar Görme Sendromuna” sebep olabiliyor. ZEISS Dijital Gözlük Camları ise nereye bakarsak bakalım özel olarak optimum hale getirilmiş bir yakın bölge sayesinde hızlı ve rahat odaklamayı mümkün kılarak kusursuz çözümü sağlıyor.

 

 

Dayanıklılık ve Kolay Bakım:

 

ZEISS gözlük camları, dayanıklı malzemeler ve özel kaplamalarla üretildikleri için kolayca bakım yapılabilir ve uzun ömürlüdürler.

 

Sonuç olarak, ZEISS gözlük camları, kalite, inovasyon ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla öne çıkan bir markadır. Günümüzde gözlük kullanıcıları, sadece görme düzeltmesi değil, aynı zamanda konfor ve tarz açısından da beklentilere önem vermektedir. ZEISS, bu beklentilere cevap veren gözlük camlarıyla, gözlük dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

 

 

Unutmayın, gözlük camlarınızın seçimi kişisel bir tercih meselesidir ve en iyi sonucu elde etmek için göz muayenesi yaptırmak önemlidir. ZEISS, kaliteli gözlük camlarıyla her kullanıcının görme ihtiyaçlarına çözüm sunmaya devam ediyor.

 

 

Zeiss’ten Bir Yenilik Daha: ZEISS VISUFIT 1000 Dijital Odaklama Cihazı

  

Zeiss Visufit 1000;

 

•                              Optik performansı maksimuma çıkarmak üzere doğru odak ölçüsü sağlar.

•                              Çerçeve kalibrasyon klipsi kullanımını ortadan kaldırır.

•                              Birbirine tam olarak uyan, kişiye özel gözlük camları ve çerçeveleri garanti eder.

•                              Optik çözümlerin kolayca özelleştirilmesini mümkün kılar.

 

 

Manuel Odak Ölçümü Hatalarına Son!

 

Hatalı odak ölçümü, bir gözlük camının optik performansını %40 azaltabilir. Bu da manuel odak ölçümünü, hata oranı yüksek bir yöntem haline getirmektedir. Bu yüzden Zeiss Visufit 1000 platformu, daha doğru odak ölçümü yapılmasını ve sizin ihtiyacınıza tam uyum sağlayan cam tercihi yapmanızı kolaylaştırır.

 

 

 

ZEISS VISUFIT 1000 ile Dijital 3D Odaklama

 


1. Yüksek Hassasiyet

 

3 boyutlu odak ölçümü tek seferde tam 180° bir görüntü sağlamak üzere birbirine göre kalibre edilmiş 9 kamera kullanılarak yapılır. Bu sizin kendinizi rahat hissetmenize ve doğal duruşunuzu değiştirmeden doğru bir ölçüm yapılmasını sağlar.

 

 

2. Kolay Kullanım

 

Zeiss Visufit 1000 odak ölçüm cihazının kullanımı kolay ve hızlıdır.

Vücut postürü yardımcısı, ölçüm sürecini etkileyebilecek olağandışı vücut duruşunu düzeltilmesine yardımcı olur.

 

 

3. Sınırsız Çerçeve Karşılaştırması

 

Zeiss VISUFIT 1000 ile denenen farklı çerçevelerin nasıl görüneceği konusunda daha iyi bir öngörü sağlar. Bu özellikle numarası yüksek olan müşteriler için tercih edilen bir özelliktir.

 

 

4. Gözlük Camı Simülasyonu

 

Bu özellik seçilen çerçeve için doğru gözlük camı, doğru kaplama ya da doğru rengin seçilmesine yardımcı olur. Her şeyi bir arada göstererek, müşteriler için son ürüne genel bir bakış sağlar.

 

 

Siz de Mart 2024 itibariyle, Gözhan Optik Casamax mağazamızda Zeiss Visufit 1000 ile ölçüm yaptırabilir ve doğruya en yakın odak ölçümü deneyimini yaşayabilirsiniz.

 

 

Siz de Dünya markalarının %100 orijinal, en kaliteli ve şık optik gözlük, güneş gözlüğü ve gözlük camlarını iki yıl garantili, 7 gün içinde ücretsiz iade  ve değişim hakkıyla almak istiyorsanız, gozhanoptik.com.tr online sitemize bakabilir ve mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.