Net Görüş Deneyimi: ZEISS ClearView Tek Odaklı Gözlük Camları

Net Görüş Deneyimi: ZEISS ClearView Tek Odaklı Gözlük Camları

Kaliteli bir görüş deneyimi, göz kusur olan ve gözlük kullanmak durumunda olan herkes için çok önemlidir. Hayatınızın kalitesini bile etkileyecek olan iyi bir görüş deneyimi sizi mutlu, verimli ve dinamik kılar. İşte bu yüzden gözlük camı seçiminizde asla standartlarla yetinmeden en iyi gözlük camı ve gözlük camı teknolojilerini tercih etmeniz çok önemli.

 

Gözlük camı seçimi önemlidir çünkü!

 

Doğru camlar görme kalitenizi etkiler ve göz sağlığınızı korur. İşte gözlük camı seçiminin önemini vurgulayan bazı nedenler:

 

Doğru koreksiyon: Gözlük camları, görme bozukluklarını düzeltmek için kullanılır. Yanlış numaralı veya uygun olmayan camlar görmeyi daha da kötüleştirebilir ve baş ağrısı gibi sorunlara neden olabilir. Doğru koreksiyon, günlük aktiviteleri rahatça yapmanıza ve göz yorgunluğunu azaltmanıza yardımcı olur.

 

Göz sağlığı: Uygun olmayan gözlük camları gözlerinizi zorlar ve yorar. Özellikle uzun süre bilgisayar başında veya kitap okurken yanlış camlar gözlerinizde kuruluk, kaşıntı ve kızarıklık gibi rahatsızlıklara neden olabilir. Doğru camlar, gözlerinizi korur ve rahat görüş sağlar.

 

 

Güneş koruması: Güneş ışınlarının zararlı UV ışınlarına maruz kalmak gözler için ciddi bir tehdittir. Güneş gözlükleri, bu UV ışınlarını engelleyerek gözleri korur. Doğru güneş gözlüğü camı seçimi, gözlerinizi güneşin zararlı etkilerinden korur ve katarakt gibi ciddi göz rahatsızlıklarını önler.

 

Konfor ve kullanılabilirlik: İşlevselliğin yanı sıra, doğru gözlük camları konforlu bir deneyim sunar. Örneğin, anti-refleks kaplamalı camlar parlama ve yansımaları azaltır, böylece gece sürüşü veya bilgisayar kullanımı gibi durumlarda daha net bir görüş sağlar.

 

Estetik: Gözlük camları, kişinin yüz hatlarıyla uyumlu olmalı ve genel görünümü tamamlayıcı olmalıdır. Doğru cam seçimi, kişinin tarzını ve kişiliğini yansıtan gözlük çerçevesiyle uyumlu olmalıdır.

 

Bu nedenlerden dolayı, gözlük camı seçimi görme kalitenizi, göz sağlığınızı ve genel konforunuzu etkiler, bu yüzden dikkatlice yapılmalıdır.

 

Konu Kaliteli Bir Görüşse, Asla Ödün Vermeyin!

 

ZEISS ClearView Tek Odaklı Gözlük Camları, geleneksel gözlük camı tasarımlarından daha yassı, daha ince ve daha etkileyici görünüme sahip bir gözlük camıdır. Gözlük camınız size özel şekilde piksel piksel işlenir ve ClearView teknolojosi sayesinde, camın merkezinden kenarlarına kadar her bir noktada mükemmel görüş netliği sunar.

 

 

Freeform Teknolojisi

 

Freeform teknolojisiyle, her Zeiss ClearView gözlük camında, optik nitelikleri optimize edilmek için 700 serbest parametre kullanılır ve üç kata kadar daha geniş ve mükemmel bir görme netliği sunar.

 

%100 UV Koruması

 

Gözlerinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyacağınız en önemli koruma olan UV koruması, Zeiss ClearView gözlük camlarında da %100 olarak yapılır.

 

Çok İnce, Çok Yassı

 

Optician Awards "En İyi Cam" Ödüllü ZEISS ClearView Tek Odaklı Gözlük Camları., standart gözlük camlarına göre %16’ya varan oranda daha ince ve %49’a varan oranda daha yassıdır. Bu da sizin kaliteli ve net bir şekilde görmenizi sağlar.

 

Zeiss ClearView Gözlük Camlarının Avantajları

 

Birçok standart gözlük camı, iyi görünüm sağlayacak kadar ince ve yassı bir ürün sunmak için optik niteliklerinden ödün vermek zorunda kalır. Ancak ZEISS ClearView Tek Odaklı Camlar, standart değildir. Size hem mükemmel netlikte görüş hem de harika görünen gözlük camları sunar.

 

·      Daha ince

·      Daha yassı

·      Optik nitelikleri azalmamış

·      Standarttan uzak

 

 

Zeiss ClearView Gözlük Camı Özellikleri

 

ClearView teknolojisi yanında yine nitelikli bazı özellikleri de size sunar.

 

ZEISS'ın DuraVision® Gözlük Camı Kaplamaları, çizilme direnci, anti-refle özellikler ve kirlere karşı daha dayanıklı ve daha kolay temizlenebilen yüzey gibi birçok avantaj sunmaktadır. ClearView gözlük camlarına da Duravision kaplamaları uygulayabilirsiniz.

Ayrıca ZEISS ClearView Tek Odaklı Camlar, zararlı ve rahatsız edici olabilecek mavi ışığı %40'a4 varan oranlarda engelleyen, en yeni mavi ışık engelleme teknolojisi olan ZEISS BlueGuard kaplama ile de sunulmaktadır.

 

Siz de Zeiss ClearView Tek Odaklı camlara sahip olmak istiyorsanız hemen web sitemizi ziyaret edebilir, uzman optisyenlerimizin de yönlendirmesiyle, Gözhan Optik mağazalarından, bu kaliteli gözlük camına sahip olabilirsiniz.