İkonik Bir Tarz: Dsquared2 Güneş Gözlükleri İle Gözler Üzerinizde

İkonik Bir Tarz: Dsquared2 Güneş Gözlükleri İle Gözler Üzerinizde

Dsquared2 1969'ın 19 Aralık tarihinde Kanada'da dünyaya gelen ikizler Dan ve Dean Caten kardeşlerin oluşturduğu bir moda markasıdır. 80'li yıllarda dünya çapında moda sektörüne ayak atmasıyla birden devleşen firma, İtalyan ve İngiliz stilini yansıtmaktadır.

Dsquared2, uzun yıllardır güneş gözlüğü markaları arasında yer alan ve en çok tercih edilen markaları arasında yer alıyor. Güneş gözlükleri günlük yaşamda, yaz ve kış olmak üzere her mevsim kullanılan oldukça şık aksesuarlardır. Dsquared2 güneş gözlükleri de, her zaman tercih edilebilecek şekilde en kaliteli haliyle üretilir.

Baş döndürücü tarzı ve sofistike tasarımlarıyla tanınan Dsquared2, her sezonun en gözde güneş gözlüğü koleksiyonlarını sunmaya devam ediyor.

 

Dsquared2 Güneş Gözlüğü Modelleri

 

Dsquared2 güneş gözlüğü konusunda her sezon yeni trendleri üretmekle birlikte bu sezonda pek çok farklı modeli bir arada sunuyor. Dsquared2 erkek güneş gözlüğü her erkeğin zevkine ve tarzına hitap edecek en güzel modelleri ile beraber sunuluyor. Klasik takım elbiseler ve spor kombinlerle tercih edebilecek birbirinden farklı pek çok model seçenekleri mevcut. Bu model seçenekleri arasında herkesin tarzına hitap eden en güzel modeller bir arada bulunuyor. Şıklığı ve göz alıcı olması ile birlikte erkek güneş gözlükleri her alanda rahatlıkla tercih edilebilir.

 

Dsquared2 kadın güneş gözlüğü modelleri de aynı şekilde pek çok modelle birlikte sunuluyor. Daha klasik modelleri tercih eden kişiler için daha minimal tarzda ve küçük boyutlarda gözlük seçenekleri bulunuyor. Daha gösterişli ve şık modelleri tercih eden kadınlar için de büyük ebatlı şık ve farklı estetik tasarımlara sahip pek çok güneş gözlüğü mevcut.

 

Klasik Tarz: Dsquared2'nin klasik güneş gözlükleri, zamanının ötesinde bir stile sahip. Sağlam çerçeveleri ve yüksek kaliteli camlarıyla, herhangi bir kıyafete sofistike bir hava katıyorlar. Bu tarz, her yaş ve cinsiyetten insanın favorisi olmaya devam ediyor.

 

DSQUARED2- D2 0088/S 2M2-60 Kadın Güneş Gözlüğü

Dsquared2 ICON 0007S CK6IR 57 16 145 Kadın Güneş Gözlüğü

Dsquared2 ICON 0009/S 807IR 50 23 145 Unisex Güneş Gözlüğü

 

Vintage İlhamlı Çerçeveler: Retro tarzı sevenler için, vintage ilhamlı çerçeveler Dsquared2'nin koleksiyonunda göz alıcı bir seçenek sunuyor. Yuvarlak, kare ya da geometrik şeklinde çeşitlilik gösteren çerçeveler, eski moda ile modern bir dokunuşu bir araya getiriyor.

DSQUARED2- 206237EYR57UR/D2 0102/S/EYR-57

 

Retro stili benimseyenlerin favorisi olacak DSQUARED2- 206237EYR57UR/D2 0102/S/EYR-57, lila rengi çerçevesiz camları, geometrik kesimi ve altın detaylarıyla, size hem şık hem Retro bir hava katacak

 

Renk Patlaması: Cesur ve canlı renklerle gözlükler, Dsquared2'nin enerjik ve eğlenceli tarafını yansıtıyor. Sarıdan, parlak turuncuya, her renkten gözlükler bu yazın vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.

 

Dsquared2’nun renkli koleksiyonundaki Icon markalı gözlükler, canlı ve dinamik enerjileriyle sizi ve tarzınızı yükseltirken dikkatleri de sizin üzerinizde toplayacak!

 

Tüm renkli Dsquared2 güneş gözlüğü modelleri için sitemize bakabilirsiniz.

DSQUARED2- 206053L7Q50KU/ICON 0009/S/L7Q-50

Dsquared2 ICON 0009/S PJPIR 50 23 145 Unisex Güneş Gözlüğü

DSQUARED2- 20605340G50IR/ICON 0009/S/40G-50

 

Dsquared2 güneş gözlükleri, hem tarzlarıyla hem de kaliteleriyle öne çıkıyor. Herkesin zevkine uygun bir seçenek bulabileceği geniş bir koleksiyon sunmasıyla, Dsquared2 marka güneş gözlüğü modelleri alışverişinizde ilk tercihlerinizden biri olacak.

 

 

Siz de Dünya markalarının %100 orijinal, en kaliteli ve şık optik gözlük ve güneş gözlüğü modellerini iki yıl garantili, 7 gün içinde ücretsiz iade  ve değişim hakkıyla almak istiyorsanız, gozhanoptik.com.tr online sitemize bakabilir ve mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.